Time gaat dit jaar alle 21 publicaties op tablet uitbrengen

Time, Inc. is van plan om alle 21 publicaties die ze in de VS uitbrengen, op de tablet uit te brengen. Het gaat om titels als Sports Illustrated, Fortune, People, Entertainment Weekly en Real Simple.

Sports-Illustrated-TabletTime, Inc. heeft aangekondigd dat ze alle publicaties die ze in de VS uitbrengen, nog in 2011 op de tablet wil uitbrengen. Het gaat om bladen als Time zelf, Sports Illustrated, Fortune en People. Die zijn overigens al in de App Store verkrijgbaar, maar er zijn ook nog een aantal andere bladen zoals Entertainment Weekly en Real Simple, die nog naar tablet-apps omgezet moeten worden. De populariteit van tablets ziet het bedrijf als een kans.

Volgend jaar zullen nog veel meer mensen tablets kopen waardoor de vraag naar content nog verder toeneemt en de interesse van adverteerders ook groeit. Die kans willen ze grijpen.

Alle tijdschriften komen op de iPad, Android-tablets en de HP Touchpad beschikbaar. Ze zullen daarbij proberen om het afdragen van vergoedingen aan Apple te voorkomen. Verder krijgen abonnees van de print-editie zonder extra kosten tot de digitale editie. De digitale magazines en apps die Time heeft uitgebracht trekken al behoorlijk wat publiek: ze zijn meer dan 11 miljoen keer gedownload.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 augustus 2011, 20:58
Categorie Kiosk
Onderwerpen ipad, tijdschriften

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.