Tim Cook: ‘Ik gebruik 80 procent van de tijd een iPad’

Tim Cook heeft zijn fysieke toetsenbord aan de kant gezet. Hij gebruikt in 80% van de gevallen een iPad om e-mail te beantwoorden en Apple te besturen.

tim-cook-iphoneDenk je dat een laptop noodzakelijk is om je dagelijkse werk te doen? Neem een voorbeeld aan Tim Cook! De CEO van Apple vertelde in een interview dat hij helemaal is gestopt met fysieke toetsenborden. Hij gebruik 80% van de tijd een iPad om zijn bedrijf aan te sturen. Het is één van de wat meer persoonlijke details uit het interview, waarvan je op iPhoneclub de volledige versie kunt zien. Williams vroeg Cook of hij wel eens antwoordt op e-mail van klanten, ongeacht of het lof, vragen of kritiek betreft. Cook antwoordde:

Elke dag krijg ik honderden en op sommige dagen zelfs duizenden e-mails van klanten. Dat is een voorrecht, want ze praten met je alsof je aan hun keukentafel zit.


Klanten willen suggesties doen of vragen om hulp, volgens Cook omdat het merk Apple ze zo na aan het hart ligt. Het beantwoorden van e-mail doet Cook gewoon op zijn iPad. Hoewel hij nog steeds een Mac gebruikt, brengt hij 80 procent van zijn tijd op de iPad door en is gestopt met fysieke toetsenborden:

Ik denk dat als je het een tijdje volhoudt, dat je er behoorlijk goed in wordt. En de autocorrectie is ook best goed.

Bovendien heeft Cook altijd een witte iPhone 5 op zak, waarop hij e-mail kan versturen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 december 2012, 9:40
Categorie Uncategorized
Onderwerp tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.