Tiger Woods PGA Tour 12 voor iPad afgeprijsd

Tiger Woods PGA Tour 12 is tijdelijk met 30 procent korting verkrijgbaar. In deze golfgame moet je een balletje slaan met Tiger Woods of andere golfsterren. Ook kun je je vrienden uitdagen via Facebook.

tiger woodsGolfen op je iPad is een leuke bezigheid met Tiger Woods PGA Tour 12. De speciale iPad-versie heeft HD-graphics gekregen en is nu met 30 procent korting te krijgen. Je kunt rondjes spelen in vier verschillende spelvarianten, waaronder de Tiger Challenge. Even een paar minuten ontspannen of een compleet toernooi spelen, is allebei mogelijk. De snelle soloronde of een van de 20 minigames zijn bedoeld om snel even een balletje te kunnen slaan. Wil je echt aan de slag, dan kun je bijvoorbeeld een van de multiplayergames via Wi-Fi of Bluetooth spelen. Het is zelfs mogelijk om een competitie tegen je Facebook-vrienden aan te gaan, met de Closest to the Pin-uitdaging. Daarbij moet je proberen om de golfbal zo dicht mogelijk bij de pin te krijgen. Er is een leaderboard en je kunt vrienden uitdagen om jouw beste slag te verslaan.

In de game vind je bekende golfsterren zoals Tiger Woods, Anthony Kim, Paula Creamer, Natalie Gulbis, Paul Casey, Jim Furyk, Zach Johnson en Camilo Villegas. Je kunt ook je eigen spelfiguur aanmaken en deze voorzien van eigen kleding en eigenschappen. In de game vind je bekende golfbanen waarop je een toernooi kunt spelen, zoals Pebble Beach, St. Andrews en TPC Boston. Vergeleken met de iPhone-versie van de game vind je op de iPad een Swing Meter, waarmee je kunt zien hoe hard je slaat.

Downloaden: Tiger Woods PGA Tour 12 voor iPad (tijdelijk €5,49 normaal €7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 mei 2011, 17:29
Categorie Games
Onderwerpen game, golf, korting, muziek, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.