The voice of Holland Thuiscoach uitgebracht voor volgende seizoen

RTL Nederland heeft opnieuw een The voice of Holland Thuiscoach-app voor de iPhone en iPod touch uitgebracht waarmee je vooraf en tijdens de uitzending kan voorspellen. Met de applicatie kan je prijzen van Vodafone winnen.

The voice of Holland Thuiscoach iPhone iPod touchMet de blinde audities begint aankomende vrijdag het derde seizoen van The Voice of Holland, waarin juryleden op jacht gaan naar nieuw zangtalent op basis van puur de stem die ze horen zingen. Voor dat doel heeft RTL Nederland opnieuw de The Voice of Holland Thuiscoach uitgebracht voor de iPhone en iPod touch. Met de app kan je net als vorig jaar, live met het programma meespelen tijdens de blind auditions, the battle en The Voice of Holland Live. Ook krijg je elke week voor de uitzending een aantal fragmenten te horen.

Je beluistert ze en geeft aan welk talent volgens jou doorgaat. Je krijgt de talenten vooraf niet te zien en kunt je keuze achteraf ook niet wijzigen, net zoals de echte coaches van The Voice of Holland. Door al vroeg de talenten en de winnaar van het programma te voorspellen, vergaar je zoveel mogelijk punten.

Met je keuzes kan je prijzen winnen van de sponsor Vodafone. De hoofdprijs is een 1-jarig Vodafone-thuisabonnement HDTV, internet en bellen. Je kan ook kaartjes voor de Voice of Holland Live en nader bekend te maken smartphones en tablets winnen.

Downloaden: The voice of Holland Thuiscoach (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2012, 16:43
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerp scherm

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.