eBay 2.4.0: favoriete verkopers bekijken, delen via SMS

De veilingssite eBay heeft haar iPhone-app vernieuwd naar versie 2.4.0. Nieuw daarin is dat je favoriete verkopers kan opslaan en vervolgens hun items kan bekijken. Ook kan je objecten delen per SMS.

ebay mobileDe officiële applicatie van de internationale veilingsite eBay heeft een update gekregen op de iPhone en iPod touch. Het is nu makkelijker geworden om in de laatste seconden van een product een (vernieuwd) bod uit te brengen in de app. Ook kan je onder de categorie Saved in het hoofdmenu meteen het aanbod van je favoriete verkopers bekijken. Als een aanbieding bevalt, kun je die voortaan bovendien delen per SMS. Dan kon eerder al per Twitter, Facebook en e-mail.

Het lijstje met verbeteringen houdt daar nog niet op, maar je moet goed kijken om de veranderingen in de app te kunnen zien. Je kan zoekopdrachten op meer punten verfijnen, je kan vanuit de app eenvoudiger aangeven wat je voorkeur van verzending geniet en als je dat wilt, kun je ook de ‘ouderwetse’ objectomschrijving terughalen.

eBay zoekopdracht opslaan op iPhoneDat laatste is een kleine overwinning voor de gebruikers. In een van de laatste updates, knipte eBay de objectomschrijving op in een korte samenvatting van de eerste regels en een uitgebreide omschrijving achter een knop. Nu kan je middels de instellingen-knop weer kiezen voor de oude weergave, waarbij zoveel mogelijk informatie op één pagina staat.

Overigens is een kleine waarschuwing wel op zijn plaats, al kunnen we de fout niet reproduceren. Wij moesten plots inloggen op eBay toen we een object wilden ‘watchen’, terwijl we even daarvoor al in de applicatie ingelogd waren. Het zou kunnen dat dit een kwaaltje is dat er bij de laatste update van eBay voor de iPhone is ingeslopen.

Downloaden: eBay (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2011, 11:56
Categorie Lifestyle
Onderwerpen ebay, veiling

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.