The Missing Sync for iPhone krijgt update naar 1.0.1

The Missing Sync for iPhone heeft een update gekregen naar versie 1.0.1. Naast ondersteuning voor meer talen zijn er nu meer mogelijkheden om items uit de Call Log en SMS Log te wissen.

Mark/Space heeft The Missing Sync for iPhone een update gegeven naar 1.0.1. Zoals het versienummer al aangeeft hoeven we geen opmerkelijke veranderingen te verwachten. De applicatie ondersteunt nu Duits en Frans en je hebt in de SMS Log en de Call Log meer mogelijkheden om berichten te wissen. In de Call Log kun je losse gesprekken wissen, in SMS Log kun je alle inkomende en uitgaande tekstberichten van een bepaalde persoon wissen. Bij deze software gaat het niet alleen om synchronisatie, maar The Missing Sync helpt ook bij het overstappen van een andere mobiele telefoon naar de iPhone.


Er is een Migration Assistant aanwezig die je door het proces helpt: contacten, afspraken en camerafoto’s worden van je PalmOS, Windows Mobile of BlackBerry-smartphone in een paar minuten overgezet naar je iPhone.

Een andere handige functie is dat je met The Missing Sync for iPhone notities op de iPhone kunt synchroniseren, zodat je ze in Microsoft Entourage, Yojimbo of de Notebook-applicatie van Mark/Space zelf kunt lezen. Gaat het je vooral om de notitiefunctie, dan ben je wellicht beter af met MegaPhone.

In versie 1.0.1 van The Missing Sync for iPhone is ook een probleem opgelost met updates: tot nu toe meldde het programma dat er een nieuwe versie beschikbaar was, ook als de gebruiker de laatste versie al had geïnstalleerd. Die foutmelding krijg je voortaan niet meer.

Meer info bij de ontwikkelaar: The Missing Sync for iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.