The Missing Sync voor iPhone nu beschikbaar

The Missing Sync voor iPhone is nu definitief beschikbaar. Met deze synchronisatiesoftware voor de Mac kun je allerlei gegevens tussen iPhone en Mac uitwisselen. Het helpt je ook bij de overstap van oude telefoon naar iPhone.

Missing SyncWe hebben er al eens eerder over geschreven: The Missing Sync voor iPhone, de synchronisatiesoftware waarmee je bepaalde gegevens met je Mac kunt uitwisselen. Het gaat dan om gegevens die standaard niet worden gesynchroniseerd via iTunes. Ook biedt het de mogelijkheid om gegevens van je oude BlackBerry, Palm of Windows Mobile-smarthpone over te zetten naar je iPhone.


The Missing Sync ondersteunt daarbij afspraken, contactpersone, foto’s en meer. Verder kun je SMS-berichten van de iPhone naar de Mac archiveren, het telefoongesprekkenlogboek en notities uitwisselen met de Mac. Vooral dat laatste is een opmerkelijke ontbrekende functie, die Apple om een of andere reden achterwege heeft gelaten. De SMS-archivering stelt je in staat om een backup te maken van al je SMS-berichten, die je kunt sorteren en doorzoeken. Ook kun je ze in categorieën indelen.

The Missing Sync for iPhone is te downloaden van de website van Mark/Space voor $39,95. Goedkoop is at niet, maar als je al Mark/Space-software gebruikt, kun je ook voor $24,95 een crossgrade-licentie aanschaffen.

Reacties: 2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.