iPhone PC Suite, het Windows-alternatief voor Megaphone

iPhone PC Suite is een aanrader voor Windows-gebruikers. De iPhone PC Suite geeft dezelfde functionaliteit als MegaPhone, inclusief het kopiëren van bestanden, toegang tot foto's en muziek en het bekijken van bel- en sms-logboeken.

Kortgeleden schreven we over MegaPhone, een applicatie waarmee je bestanden op de iPhone kunt beheren. Helaas is dat programma alleen geschikt voor de Mac. Ben je op zoek naar een Windows-alternatief, dan is er bijvoorbeeld iPhone Browser. Nog iets uitgebreider is de iPhone PC Suite, software van Chinees fabrikaat dat nu ook in een Engelstalige variant beschikbaar is. Je kunt hiermee onder andere bestanden van en naar de iPhone kopiëren.


Ook kun je met iPhone PC Suite toegang krijgen tot je foto’s en de muziek op de iPhone. Je kunt teksten omzetten naar e-bookformaat om ze in eBook.app te kunnen lezen, je krijgt een logboek van telefoongesprekken en SMS-berichten te zien en je kunt er zelfs ringtones mee beheren. Zorg wel dat je het .NET Framework op je Windows-PC hebt geïnstalleerd, want dat is een voorwaarde. Verdere informatie is helaas alleen in het Chinees te vinden. De download is te vinden via RapidShare, maar dat wil niet zeggen dat de software illegaal is of dat je een crack moet installeren: iPhone PC Suite wordt gratis beschikbaar gesteld door de Chinese ontwikkelaar.

Download: iPhone PC Suite. Nog meer screenshots en een downloadmirror vind je op de website van SossieNL.

Met dank aan SossieNL voor de tip.

Hieronder enkele screenshots die een idee geven van iPhone PC Suite.

iPhone PC Suite - Adresboekbeheer
iPhone PC Suite - SMS-beheer
iPhone PC Suite - Notities beheren
iPhone PC Suite - Bestandsbeheer
iPhone PC Suite - Ebooks aanmaken
iPhone PC Suite - Ringtones beheren

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
21 februari 2008 om 15:40
Onderwerp
Categorie
Diensten
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.