Temple Run Oz: weer nieuwe Temple Run voor iPhone en iPad

Temple Run Oz is het vierde deel in de highscore-serie waarin je zolang mogelijk moet rennen. Dankzij Oz is het een fantasievol vervolg.

Temple Run Oz iPhone iPadOntwikkelaar Imangi Studios heeft haar Temple Run-franchise aan de lopende band gezet. Temple Run Oz is alweer het vierde highscore-spelletje waarin je zo ver mogelijk moet rennen terwijl je springt, duikt en de bocht om snelt om objecten te ontwijken en niet dood te gaan. Nadat Imangi eerder in zee ging met Disney voor Temple Run Brave, is nu de nieuwe verfilming van Oz aan de beurt. Temple Run Oz is qua uiterlijk het meest spetterende deel van de serie.

Oz houdt vast aan de wat fletse kleuren die in de serie vanaf Brave te vinden zijn, maar er gebeurt wat meer op het scherm dan je gewend bent van de serie. Niet alleen breken er boomstammen voor je neus af die op je spoor komen; op andere plekken stap je in een luchtballon waarmee je meters maakt en naar een kant moet hangen om munten te vangen. Het hoogtepunt zijn segmenten waarin de grond ter plekke voor je wordt neergelegd, in hetzelfde moordtempo als je zelf rent. Verder zijn er weer veel kronkelweggetjes, die hun intrede maakten in het derde Temple Run deel – verwarrend genoeg Temple Run 2 genoemd.

Voor Disney is Temple Run Oz het zoveelste iPhone-spel waarmee ze de harten van mobiele gamers wil veroveren. Dat lukte de filmmaker eerder al succesvol met Where’s My Water, Temple Run Brave en Where’s My Perry. Temple Run Oz is opnieuw een universele applicatie en hanteert hetzelfde prijskaartje als de vorige spellen.

Downloaden: Temple Run Oz (€0,89, universeel, 5.0+)

Temple Run Oz screenshot Temple Run Oz vallende weg

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2013, 11:48
Categorie Games
Onderwerpen disney, game, temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.