Alweer nieuwe Temple Run voor iPad: Temple Run Oz

Temple Run Oz is alweer de vierde Temple Run-game voor de iPad en iPhone, nu in samenwerking met Disney's Wizard of Oz.

Temple Run Oz iPadclubEr is snel na Temple Run 2, alweer een nieuw deel in de razend populaire serie rengames uitgebracht. Temple Run Oz is ontstaan uit een samenwerking tussen ontwikkelaar Imangi Studios en Disney om de nieuwe vertolking van The Wizard of Oz in speelbare vorm naar de iPad en iPhone te brengen. In het spel ren je nog steeds naar een highscore, terwijl je razendsnel moet springen, duiken en de hoek om vegen. Nieuw is dat je nu ook per luchtballon vlucht.

In Temple Run Oz wordt je opnieuw achterna gezeten zodat je een goede reden hebt zo hard mogelijk als je kan te rennen. Ditmaal zijn de omgevingen wat afwisselender dan in de drie voorgaande delen: ze zijn vaak flets van kleur, maar soms ook erg bont. Daarnaast wisselen kronkelpaden af met scherpe bochten, in de lucht varen en aan een zijkant hangen om munten te pakken en dan zijn er nog secties waarin de grond ter plekke voor je voeten wordt neergelegd. Door de kleuren en visuele foefjes, is Temple Run Oz het fraaiste deel uit de serie.

Het spel kost 89 cent om te downloaden, net als Disney’s eerdere Temple Run-uiting Temple Run Brave. Daarnaast boekte Disney al grote successen met de spellen Where’s My Water en Where’s My Perry.

Downloaden: Temple Run Oz (€0,89, universeel, 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 maart 2013, 12:02
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.