Temple Run 2 krijgt dagelijkse uitdagingen en scores van vrienden

Het renspel Temple Run 2 is voorzien van dagelijkse en wekelijkse uitdagingen en eindelijk: zichtbare highscores van je vrienden!
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Temple Run 2 iPhone iPad gratis headerSinds de uitgave van Temple Run 2, koos ontwikkelaar Imangi Studios om Temple Run gratis aan te bieden om zoveel mogelijk spelers aan zich te binden. Maar de nieuwste update van het renspel, moet spelers pas écht verslaafd krijgen. In versie 1.1 van Temple Run 2 kan je dagelijkse en wekelijkse uitdagingen halen, en krijg je eindelijk inzicht in de scores van vrienden via Game Center. Zo ren je niet alleen voor eigen motivatie, maar ook om de highscore van anderen aan gort te rennen.

Temple Run 2 heuvel opAls het je ding is, heeft Temple Run 2 ook meer ‘aanbiedingen’ gekregen om aan gratis munten te komen. Daarbij kan je denken aan het rondschreeuwen van het spel op sociale netwerken, op een advertentie drukken of een andere app in de App Store bekijken. Het kan applicaties en games op dit gebied niet gek genoeg.

Spelinhoudelijk is er ook gesleuteld aan Temple Run 2 voor de iPhone en iPad. Als je nu power-ups oppakt die toevallig al geactiveerd waren, verlengen de nieuw gepakte items de tijd dat je er gebruik van kan maken. Daarnaast mag het niet langer voorkomen dat je blijft hangen in missies die je al hebt gehaald. Het is een van de verholpen fouten in de game.

Temple Run 2 is inmiddels al niet meer de nieuwste Temple Run. Twee weken geleden kwam Temple Run Oz uit, gebaseerd op de nieuwe film van Disney. Dat deel ziet er in kleurgebruik fraaier uit dan Temple Run 2, maar moest het voor onze nominatie Game van de Week afleggen tegen het gelijksoortige Sonic Dash.

Downloaden: Temple Run 2 (gratis, universeel, iOS 4.2+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 maart 2013, 13:50
Categorie Games
Onderwerpen game center, highscore, temple run

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.