Telfort BelStatus voor iPhone lost crashproblemen op

Telfort BelStatus heeft een update gekregen. De app crasht niet langer en toont minder foutmeldingen. Ook waren er klanten die geen toegang kregen tot de gegevens.

telfort belstatusTelfort verkoopt al een tijdje de iPhone via de Telfort-website. Sinds afgelopen december hebben ze ook een Telfort BelStatus-app, die de afgelopen dagen een update kreeg. Daarin zijn vooral problemen opgelost: klanten die geen toegang kregen tot hun gegevens, last hadden van een crashende app of steeds foutmeldingen in beeld kregen, zullen daar in de nieuwe versie niet langer last meer van moeten hebben.

Om de app te kunnen gebruiken heb je een mobiel nummer, een wachtwoord voor Mijn Telfort en een internetverbinding nodig. De app geeft inzicht in je mobiele verbruik in belminuten, sms-berichten en mobiel internet. Telfort BelStatus is alleen beschikbaar voor Telfort-klanten met een mobiel abonnement, niet voor zakelijke klanten en voor mensen met een prepaidnummer. Eerder bracht moederbedrijf KPN ook al soortgelijke apps voor Hi en KPN uit. Hi Belstatus is bedoeld om het beltegoed op te vragen en met Hi MBstatus en KPN MB Status kun je volgen hoeveel dataverkeer je hebt verbruikt.

Downloaden: Telfort BelStatus (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2012, 23:55
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen belstatus, beltegoed, dataverbruik, telfort

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.