Eerste aflevering Law & Order: Legacies tijdelijk gratis voor de iPad

De eerste aflevering van de iPad-game Law & Order: Legacies is vandaag gratis voor de iPad verkrijgbaar. In dit spel los je misdaadzaken op met verschillende personages uit de Law & Order tv-serie.

Law & Order: LegaciesDe eerste aflevering van het iPad-spel Law & Order: Legacies is tijdelijk gratis voor de iPad verkrijgbaar. In de spellenreeks los je verschillende misdaden op met de cast van de gelijknamige televisieserie. Verdere hoofdstukken zijn vanuit de app verkrijgbaar, als aparte in-app aankopen of als een bundel.

Law & Order: Legacies is ontwikkeld door Telltale Games, een ontwikkelaar die eerder al verantwoordelijk was voor Tales of Monkey Island en de Jurassic Park-spellen voor de iPad. Door voorwerpen te verzamelen en met verdachten te praten vind je langzaam maar zeker de dader in een misdaadzaak.

Op het moment zijn er zeven verschillende afleveringen van Law & Order: Legacies verkrijgbaar vanuit de app. Ieder hoofdstuk staat op zichzelf, waardoor je niet per se de overige zes hoofdstukken hoeft te kopen om te weten wat er gaande is. In de eerste zes afleveringen wordt er wel gehint naar een groter mysterie, dat in de finale-aflevering tot een conclusie komt.

Overige afleveringen zijn voor €2,39 vanuit Law & Order: Legacies te koop. Wil je ze allemaal spelen, dan kun je geld besparen door de volledige bundel voor €10,49 aan te schaffen.

Downloaden: Law & Order: Legacies (tijdelijk gratis)

https://www.youtube.com/watch?v=QDfUmbqBfuY

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 februari 2012, 13:21
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.