Telegraaf werkt aan grote update Telegraaf HD iPad-app

De Telegraaf werkt aan een grote update van de Telegraaf HD-app, die na de zomer beschikbaar komt. Nieuws, het typische Telegraaf-gevoel en bijzondere gebruikservaring op de iPad staan centraal.

telegraaf hd ipadDe Telegraaf is momenteel bezig met een compleet vernieuwde Telegraaf HD-app voor de iPad. Het plan is om flink uit te pakken met een bijzondere app. De app verschijnt na de zomer, maar er is al wel een videoteaser beschikbaar gesteld, die je hieronder kunt bekijken. De uitgangspunten van de nieuwe apps zijn nieuws, het typische Telegraafgevoel en een bijzondere gebruikerservaring.

Daarnaast wordt natuurlijk rekening gehouden met de iPad-beleving. De nieuwe iPad-app van De Telegraaf komt na de zomer beschikbaar. De huidige app bestaat al sinds augustus 2010 en heeft al behoorlijk wat actieve gebruikers. “We zijn nu twee jaar verder en hebben in die tijd veel geleerd over het gebruik en de wensen van onze bezoekers en adverteerders”, zegt Patrick Loppé, Manager Mobile & Video in een reactie aan ons. “Daarbij hadden we de overtuiging dat wij met ons kenmerkende nieuws, foto’s en video’s, veel meer kunnen bieden dan we in de huidige app doen. Daarom hebben we besloten om de app compleet opnieuw te ontwerpen en bouwen.”

De Telegraaf organiseerde user story-sessies met de redactie, adverteerders en gebruikers om te achterhalen wat de gebruikers willen. Inmiddels is de laatse fase van de bouw en het testen aangebroken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 augustus 2012, 15:34
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerp telegraaf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.