Tekenprogramma Draw Pad Pro vandaag gratis op iPhone

Draw Pad Pro of Tekenboek Pro is een uitgebreid tekenprogramma voor de iPhone, iPod touch en iPad. De applicatie laat je schetsen in een oneindig aantal zelf te sorteren en aan te maken kladblokken die je zelf aanpast.

Draw Pad Pro iPhone iPod touch iPadHet geroemde nieuwe tekenprogramma voor de iPhone, Draw Pad Pro, is een dag lang gratis te downloaden uit de App Store. De applicatie heet in Nederland Tekenboek Pro en laat je schetsen en kliederen in een oneindig aantal virtuele kladblokken. Die kladblokken kan je zelf aanmaken en voorzien van een naam, zodat je schetswerk eenvoudig kan sorteren. Je kan tekeningen direct plaatsen op Twitter of afdrukken via AirPrint. Ook kan je een creatie als PDF versturen per mail.

Draw Pad Pro gele schetsenTekenboek Pro, in de App Store-omschrijving ook vertaald als Tekenblok en Tekenpad, bevat veel instellingen om een wenselijke tekenruimte voor je neer te zetten. Zo kan je de achtergronden van de applicatie en in de kladblokken aanpassen. Je kan de blokken 15 verschillende kleuren meegeven en er zijn eveneens 10 app-thema’s die de omgeving van de applicatie anders indelen. Tenslotte kan je uit 30 verschillende papiersoorten kiezen om op los te gaan. Voor elke pagina binnen een kladblok kan je een andere soort kiezen. Je kan dus wiskunde-vakjes op de ene pagina en schrijflijntjes op de volgende zetten. De tekenpen kan je in 6 groottes en 45 kleuren zijn werk laten doen.

Eveneens heeft de applicatie verschillende standaardmodellen in huis. Je kan bijvoorbeeld een takenlijst, storyboard of een planner op het papier loslaten. Foto’s toevoegen kan ook, maar daarvoor betaal je eenmalig 79 eurocent. Het is de enige in-app aankoop die Draw Pad Pro hanteert.

In Nederland en België is Draw Pad Pro nog geen al te bekende applicatie. In de Verenigde Staten heeft de app 98 beoordelingen met een gemiddelde van 4 sterren.

Downloaden: Draw Pad Pro (vandaag gratis, anders €0,79, ook voor iPad)

Let op: de genoemde aanbieding heeft een beperkte geldigheidsduur. Controleer dus goed of de game/app nog steeds gratis en/of voor de aanbiedingsprijs wordt aangeboden. Zie voor meer uitleg dit artikel: De nieuwsbrief van iPhoneclub en gemiste koopjes.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2012, 15:00
Categorie Productiviteit
Onderwerpen schetsboek, schrijven, tekenen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.