AppEvent: Fahrenheit to Celsius, Mile to Km en Inch to Centimeter tijdelijk gratis

De iPhone-apps Fahrenheit to Celsius, Mile to Km en Inch to Centimeter zijn vandaag gratis voor de iPhone verkrijgbaar.

Fahrenheit to Celsius iconDeze maand wordt er iedere dag door de actie AppEvent een Nederlandse app gratis in de App Store aangeboden. Vandaag zijn het er echter drie: naast Fahrenheit to Celsius zijn namelijk ook Mile to Km en Inch to Centimeter gratis voor de iPhone te downloaden. De drie apps bieden een snelle manier om temperaturen, maten en afstanden om te rekenen naar andere eenheden.

Mile to Km screenshotDe drie apps zien er bewust ‘kaal’ uit wanneer je ze voor het eerst opstart. Je krijgt direct een toetsenbord voorgeschoteld, waarmee je een temperatuur, lengte of afstand kunt invoeren. De conversie wordt gedaan terwijl je tikt. Hierbij rekent de app beide kanten op: typ je in Fahrenheit to Celsius bijvoorbeeld ’30’ in, dan krijg je te zien hoeveel 30 graden Fahrenheit in Celsius is, maar ook hoeveel 30 graden Celsius in Fahrenheit is.

Aan de rechterkant van het toetsenbord bevinden zich ook knoppen om snel getallen mee op te tellen, af te trekken, te vermenigvuldigen of te delen.

Downloaden: Fahrenheit to Celsius (tijdelijk gratis)
Downloaden: Mile to Km (tijdelijk gratis)
Downloaden: Inch to Centimeter (tijdelijk gratis)

Let op: deze apps zijn alleen op woensdag 25 januari 2012 gratis verkrijgbaar.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2012, 14:14
Categorie Diensten
Onderwerpen appevent, temperatuur

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.