Takenlijstapp Carrot krijgt Tamagotchi-kat in versie 4.0

De zeurende todo-app Carrot heeft een Tamagotchi-kat gekregen die je moet verzorgen en kan opdirken... maar voltooi je taken dan wel...

Carrot iPhone todo voor nerdsDe leuke takenlijst Carrot heeft alwéér een grote update gekregen. Na talloze nieuwe uitdagingen in versie 3.0, is de todo-app die boos op je wordt als je niet op tijd je taken afwerkt, nu voorzien van een heus Tamagotchi-element. Vanaf niveau 10 in de applicatie krijg je toegang tot de zogenaamde Cat-Cam Video Stream: een kat bestaande uit ASCII-streepjes die je zelf kan aankleden moet een hoed en andere kledingstukken waarvoor zelfs een in-app winkel aan de app is toegevoegd. Maar pas op: als jij niet snel genoeg je taken afwerkt, krijgt de kat ervan langs.

Je kan de kat knuffelen, verzorgen en aankleden met ‘premium’ kleertjes en je kan hem zelfs voeren om bonuspunten te krijgen in de todo-app, maar uiteindelijk is wel de mate waarin jij de todo-lijst in de hand houdt, verantwoordelijk voor de gezondheid van de kat.

Er zijn meer rariteiten toegevoegd aan de eigenzinnige applicatie in de laatste update, die het hele pakket bovendien voorziet van 100 nieuwe ‘willekeurige’ beloningen. Vanaf level 17 krijg je bijvoorbeeld toegang tot een Quickboot: een manier waardoor de app sneller opstart. Echt waar: in Carrot ontgrendel je echt handige vernieuwingen gewoon als extra. Fanatieke takenvoltooiers kunnen in hun handen wrijven voor level 46. Daarin kan je een nummerspelletje spelen met de nukkige todo-app. Hij geeft aan, jij raadt.

Los van de levels die je kan halen en te ontgrendelen extra’s als bijvoorbeeld nieuwe symbooltjes voor voltooide taken, kan je Carrot de specifieke taak CARROT back me up girlfriend meegeven om een backup te laten maken van je voltooide en huidige taken en de staat van de app.

Downloaden: CARROT (€0,89, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 april 2013, 18:15
Categorie Productiviteit
Onderwerpen carrot, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.