Sygic Mobile Maps Europe terug in de App Store: deze keer voorgoed?

Voor de derde keer is Sygic Mobile Maps Europe in de App Store aanwezig. Deze keer zouden alle installatieproblemen opgelost moeten zijn. De applicatie bevat 41 Europese kaarten met Nederlandse gebruikersinterface en handleiding.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sygic europeVoor de derde keer is Sygic Mobile Maps Europe in de App Store aanwezig. Deze keer zouden alle installatieproblemen opgelost moeten zijn. De applicatie bevat 41 Europese kaarten met Nederlandse gebruikersinterface en handleiding.
Bij Sygic Mobile Maps Europe sla je alle kaarten lokaal op, zodat je ook offline kunt navigeren. Heb je het pakket (€80) eenmaal gekocht, dan zitten er geen verdere kosten aan vast (nee, natuurlijk ook niet voor GPS-gebruik!).

Bij Sygic krijg je tijdens het reizen wel de resterende reistijd en reisafstand permanent in beeld te zien. Bij concurrent Navigon is dat niet het geval: daar moet je steeds op het scherm tappen om de verschillende informatie af te lezen. Niet iedereen vindt dat een bezwaar, maar zelf vond ik dat toch knap vervelend.

Eerder hebben we al uitgelegd wat er aan de hand was met Sygic: er lag een probleem bij Apple, dat niet zomaar opgelost kon worden. Eind juni verscheen Sygic voor het eerst in de App Store, om begin juli een comeback van een paar uur te maken.

Downloaden: Sygic Mobile Maps Europe (€79,99)

Tipgevers: Guido en Generator

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 1:20
Categorie Navigatie
Onderwerpen Navigatie, sygic

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.