StyleToday brengt Nederlandse stijl- en kleding-app uit

De Nederlandse website StyleToday heeft een app uitgebracht waarmee je kledingadvies kunt krijgen. Ook kun je foto's van je eigen kledingkast toevoegen.

styletoday-iphoneDe Nederlandse website StyleToday heeft een iPhone-app uitgebracht, waarmee je passende kleding bij elkaar kunt zoeken. De app geeft kledingadvies aan de hand van de laatste trends, waarbij de kleding op stijl, kleur en seizoen is afgestemd. Er zit ook meteen een verdienmodel achter, want het kledingadvies wordt samengsteld uit het assortiment van zo’n 30 webshops waar StyleToday mee samenwerkt. Alle kleding kun je aan je verlanglijstje toevoegen of meteen in je winkelwagentje plaatsen. Er zit ook een optie in om je eigen garderobe te digitaliseren: je maakt een foto van een kledingstuk, voorziet deze van tags en kunt vervolgens mixen met de al aanwezige kledingsuggesties.

Heb je een leuke combinatie gevonden, dan deel je die via Twitter, Facebook of e-mail. Ook kun je een waarschuwing krijgen wanneer jouw favoriete fashion-items in prijs zijn verlaagd. Eigenlijk is de StyleToday-app dus een shopping-app met wat mogelijkheden om te personaliseren. Modern, klassiek, sportief of romantisch: de app kan er qua stijl rekening mee houden.

Downloaden: StyleToday (gratis)

styletoday

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2011, 13:06
Categorieën Lifestyle, Nederlandse apps
Onderwerpen sanoma, styletoday

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.