Revu Strandgids 2011 wijst de weg naar de beste strandtenten

De Revu Strandgids heeft een update gekregen en toont de 115 beste strandtenten aan de Noordzee, van Schiermonnikoog tot Vlissingen, inclusief stadsstrandjes.

revu strandtentenTijdschrift Nieuwe Revu heeft haar jaarlijkse Strandtententest gepresenteerd. Dat was aanleiding om ook de iPhone-app te updaten voor 2011. Voor 79 cent vind je de leukste strandtenten van Nederland, met de beste DJ’s, de lekkerste cocktails en een recensie, geschreven door een testredacteur van Revu. Elke strandtent is voorzien van een kaartje in Google Maps, een foto, informatie over openingstijden van bar en keuken, telefoonnummer en website.

Alles leuk en aardig, maar het probleem is dat je ver van de stad niet altijd goede gsm-ontvangst hebt. Ook daar is aan gedacht: dit jaar hebben de redacteurs van Revu gekeken naar de beste plekken om draadloos te werken. Er is gelet op vier criteria: gratis Wi-Fi, goede kwaliteit koffie, rustige muziek en een rustige tafel waar je je laptop kunt openklappen. De top 5 bleek te bestaan uit:

  • Buiten in Scheveningen
  • The Spot in Zandvoort
  • Beachclub Perry’s in Scharendijke
  • Bora Bora in Scheveningen
  • Strandclub WIJ in Scheveningen

revu-strandgids

Wie werken en bruinbakken wil combineren kan duidelijk het beste in de buurt van Den Haag gaan wonen. Deze en andere info vind je in de vernieuwde app. Er staan niet alleen strandtenten in, maar ook stadsstrandjes in de grote steden.

Downloaden: Strandgids (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 juli 2011, 22:16
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen strand, uitgaan

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.