Street Fighter IV binnenkort beschikbaar op iPhone

Capcom, de maker van de originele Street Fighter-serie, heeft aangekondigd dat Street Fighter op de iPhone beschikbaar komt.
Mike van Hoenselaar - · Laatst bijgewerkt:

Street Fighter IV op de iPhoneCapcom, de maker van de originele Street Fighter-serie, heeft aangekondigd dat Street Fighter op de iPhone beschikbaar komt. Binnen nu en vier weken moet het spel in de App Store staan, volledig aangepast op de mogelijkheden van de iPhone. Speel net als 23 jaar geleden toen de eerste Street Fighter uit kwam tegen andere vechters van over de hele wereld, ieder met eigen speciale bewegingen en unieke aanvalstactieken.


Op dit moment heeft Capcom nog niet bekendgemaakt welke karakters er allemaal beschikbaar zullen zijn op de iPhone. Wel is er aangegeven dat de karakters bijna hetzelfde zijn als we gewend zijn. Hier en daar is de kwaliteit wat verminderd om het spel soepel te kunnen blijven spelen, ook voor iPhone 3G-gebruikers. De vechters die op dit moment al wel in het spel zullen zitten zijn Ryu en Ken. Ook is bekend dat de Street Fighter IV op de iPhone Bluetooth-multiplayer gaat ondersteunen. Je kunt dus met twee iPhones tegen elkaar vechten.

Bekijk meer screenshots van Street Fighter IV voor de iPhone op de website van IGN.

23 februari 2010 – Gameplay video toegevoegd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
23 februari 2010 om 13:13
Onderwerp
Categorie
Games
28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.