Stock Market voor iPad: volg aandelenkoersen van NYSE en NASDAQ

Stock Market is een nieuwe aandelenapp voor de iPad. De app bevat interactieve grafieken met het koersverloop van bedrijven die op NYSE en NASDAQ genoteerd staan.

stock market ipadStock Market voor iPad is een nieuw verschenen app om je aandelen te volgen, schermbreed op je iPad. De app toont de realtime koersen van de New York Stock Exchange en de NASDAQ, met bij elk aandeel de openingen- en sluitkoers, de hoogste en laagste koers van de dag, en de hoogste en laagste koers in de afgelopen 52 weken. Je kunt daarnaast nog allerlei andere koerswaarden bekijken op een interactieve grafiek. Wil je nog meer weten, dan is er achtergrondinformatie over de bedrijven, zoals de belangrijkste bestuurders, statistieken en een profiel. De app bevat bovendien aandelenadvies van beleggingsadviseurs.

Wie dat wil kan bovendien een nieuwsfeed met ontwikkelingen rondom de opgenomen bedrijven doorbladeren. De app geeft je een notificatie wanneer de beurzen opengaan en sluiten. Vreemd is wel dat dezelfde ontwikkelaar twee maanden eerder al een vrijwel gelijke app uitbracht, die qua functionaliteit eigenlijk niet eens zoveel afwijkt: Stocks for iPad doet hetzelfde, maar is 90 cent goedkoper. Bekijk dus zelf even welke je het liefst installeert: de iets oudere goedkopere variant of deze nieuwe app, Stock Market.

Downloaden: Stock Market for iPad (€4,49, iPad, iOS 6.0+)

stock market ipadscherm

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 maart 2013, 18:25
Categorie Financiën
Onderwerpen aandelen, financieel, valuta

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.