Steun Japanse slachtoffers met Songs for Japan en donatie-apps

In de iTunes Store is sinds dit weekend een muziekalbum verschenen, waarmee je de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Japan kunt helpen. Songs for Japan bevat een collectie van 38 nummers, die door vele beroemdheden zijn gemaakt. Voor €9,99 koop je het dubbelalbum met hits als ‘Only Girl’ van Rihanna, ‘Walk On’ van […]

songs for japanIn de iTunes Store is sinds dit weekend een muziekalbum verschenen, waarmee je de slachtoffers van de aardbeving en tsunami in Japan kunt helpen. Songs for Japan bevat een collectie van 38 nummers, die door vele beroemdheden zijn gemaakt. Voor €9,99 koop je het dubbelalbum met hits als ‘Only Girl’ van Rihanna, ‘Walk On’ van U2 en ‘One in a Million’ van Ne-Yo. Ook zijn er livenummers aanwezig, zoals ‘Around the World’ van de Red Hot Chili Peppers en ‘Man on the Moon’ van R.E.M. Van de aankoopprijs gaat ruim 7 euro naar het Rode Kruis.

apps for japanArtiesten en platenlabels doen veelal belangeloos mee. Je kunt overigens ook meteen doneren aan het Rode Kruis. De ramp in Japan is inmiddels 16 dagen geleden, maar er zijn heel wat ontwikkelaars die hun iPhone-apps hebben afgeprijsd of hebben beloofd de inkomsten af te dragen. Op de website AppAppeal.jp is te zien welke iOS-apps hun inkomsten afdragen aan Japan. De website is gemaakt door ontwikkelaars Masashi Ono en Milo Bird van Phantom Fish. Phantom Fish kennen we als ontwikkelaar van de populaire RSS-lezer Byline.

Kies bijvoorbeeld uit:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2011, 17:35
Categorie Uncategorized
Onderwerpen japan, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.