Steam Mobile krijgt update: gamersnetwerk open voor alle accounts

Steam Mobile voor de iPhone en iPod touch is vernieuwd en biedt voortaan de optie voor alle gebruikers om in te loggen in de app. Zo kan je gratis chatten met vrienden van games.

Steam iPhone iPod touch toegang appDe online winkel voor digitale pc- en Mac-games Steam heeft haar iPhone-app geüpdatet. Vanaf nu is het eindelijk voor alle Steam-accounts mogelijk gebruik te maken van de applicatie zonder er rare technische sprongetjes voor te hoeven maken. De update zorgt er ook voor dat het chatgedeelte in de app nu beter is verzorgd. De applicatie mag niet langer vastlopen als je met vrienden op het netwerk aan het chatten bent met een wankele internetverbinding – en moet ook op andere vlakken stabieler zien.

Zo worden de menu’s op een andere manier geladen, op een andere manier opgebouwd. Zo gaat name het roteren in de applicatie naar landscape-modus eenvoudiger, maar onder de instellingen kan je nu ook uitschakelen dat de landscape-modus wordt geactiveerd als je de telefoon draait.

In de applicatie van Steam kan je ook de laatste aanbiedingen en nieuwe producten bekijken in de winkel, die opgezet is door Half-Life ontwikkelaar Valve. Van elke game kan je screenshots bekijken, soms een trailer en kan je informatie lezen. Eveneens kan je ze op de verlanglijst zetten die je op je pc of Mac kan benaderen. Kopen vanaf de iPhone-app is niet mogelijk; de mobiele versie is vooral geschikt als een gamers-alternatief voor WhatsApp en elk ander chatprogramma met pushberichten.

Downloaden: Steam Mobile (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 oktober 2012, 17:18
Categorieën Amusement, Games
Onderwerpen chatten, shoppen, sociale netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.