Sport1 GO krijgt update: uitgebreid scorebord, alerts van andere tv-kanalen

Sport1 heet voortaan Sport1 Go. De vernieuwde app geeft live beelden van alle zes zenders, kan alerts sturen en een uitgebreider scorebord. Ook kun je picture in picture kijken.

sport1 go ipadDe universele iOS-app van Sport1 heeft een update gekregen en heet voortaan Sport1 GO. De naamswijziging zat er al even aan te komen, want afgelopen december kondigde Sport1 al aan dat ze via Sport1GO onbeperkt toegang willen bieden tot hun tv-kanalen via Mac, pc, iPad en iPhone. Als abonnee kun je live-wedstrijden kijken, on demand terugkijken en picture in picture kijken naar de ene zender, terwijl je een miniatuur van een andere zender te zien krijgt.

De vernieuwde app geeft een alert als er op andere kanalen iets interessants te zien is. Ook is het scorebord uitgebreid met details en zijn er nu live screenshots in de programmagids te zien. Alle zes kanalen van Sport1 kun je nu live op alle apparaten bekijken, inclusief de iPad. Eerdere problemen met de videostream onder iOS 6 zijn als het goed is opgelost.

Sport1 biedt beelden van de Engelse en Spaanse competitie en de UEFA Champions League, maar ook andere sporten zoals tennis, golf en basketball. Je vindt in de app ook nieuws, livescores, programmagegevens en tweets. Tijdens live voetbal levert Sport1 via de iPad een ‘rijke tijdlijn’ met livebeelden, overlays met tweets en opstellingen van beide ploegen. Je kunt ook samenvattingen van eerder gespeelde wedstrijden bekijken. Met picture-in-picture kijk je naar twee livewedstrijden tegelijk.

Downloaden: Sport1 (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2013, 16:04
Categorie Sport
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.