Nieuwe trailer Real Racing 3 toont nieuwe circuits

iOS-racegame Real Racing 3 is nog steeds niet uit, maar ontwikkelaar Firemonkeys heeft wel een video over de banen in het spel uitgebracht.

real racing 3iPhone-racegame Real Racing 3 werd in september nog gebruikt om de grafische kracht van de iPhone 5 te demonstreren, maar het spel is nog steeds niet in de App Store te vinden. Ontwikkelaar Firemonkeys hoopt het spel ergens in februari uit te brengen. Tot die tijd worden we lekker gemaakt met beelden die mondjesmaat naar buiten gebracht. Zo kun je nu nieuwe gameplaybeelden bekijken in een twee minuten durende video, waarin de ontwikkelaar uitlegt hoe echte racetracks in het spel worden verwerkt.

Verwacht in de bijna twee minuten durende video niet dat je anderhalve minuut aan in-game beelden zult zien: je kijkt vooral naar de ontwikkelaar die vertelt hoe een racetrack in Melbourne onder de loep werd genomen, zodat hij in het spel overgezet kon worden. De gameplaybeelden die wel in de video zitten verwerkt, laten je zien hoe het spel in vergelijking met de echte baan in elkaar zit.

Real Racing 3 verschijnt in februari 2013 in de App Store. Wanneer het spel in deze maand beschikbaar zal zijn, moeten we alleen nog zien: de game zou nog twee weken van ons verwijderd kunnen zijn, maar zes weken is ook een mogelijkheid. Het spel is sowieso later dan verwacht: eerst hoopte Firemonkeys de game voor het einde van 2012 beschikbaar te stellen. iPad-bezitters die echt niet langer kunnen wachten, kunnen vandaag ook voor een prikkie Real Racing 2 downloaden. Dit spel is tijdelijk afgeprijsd.

Downloaden: Real Racing 2 HD (€1,79, normaal €5,99, iPad, iOS 4.0+)
Downloaden: Real Racing 2 (€4,49, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2013, 14:39
Categorie Games
Onderwerp real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.