StumbleUpon-app: nieuwe startpagina en meer lijstfuncties

StumbleUpon heeft een app-update uitgebracht met pull-to-refresh, een slide-functie om meer info over een pagina op te vragen en een vernieuwde startpagina met trending topics.

stumbleupon 1Afgelopen november meldden we dat de StumbleUpon-app flink was vernieuwd. Nu hebben ze een alweer een update uitgebracht, met een vernieuwde startpagina, een pull-to-refresh-functie voor het vernieuwen van de inhoud en een slide-functie om leuke weetjes over elke pagina te zien. De update-omschrijving noemt ook een nieuwe lijstfunctie, maar die zat er eigenlijk bij de vorige update al in. Toen vertelden we dat je lijsten met sites voor anderen kunt maken. In deze nieuwe update van de StumbleUpon-app is het makkelijker geworden om lijsten van anderen te volgen.

De nieuwe startpagina in de StumbleUpon-app laat je zien wat er trending is en welke onderwerpen echt voor jou interessant zijn. Je kunt ook een bepaald interessegebied bekijken via de knop Specific Interest of interessante lijsten bekijken bij Epic Lists of kijken wat er speelt via de knop Social Activity.

stumbleupon 2StumbleUpon kondigt de update op een spannend moment aan: gisteren werd bekend dat 30% van de medewerkers eruit moeten. Volgens Mark Bartels, CFO en tijdelijk CEO van het bedrijf, moest er worden gesnoeid in het technische team (al gebruikt hij zelf niet het woord ‘ontslagen’ of ‘reorganisatie’ maar heel eufemistisch ‘rebalancing‘). Misschien heeft het iets ermee te maken dat 40% van het bezoek van StumbleUpon vanaf een mobiel apparaat komt. Daar zitten mensen blijkbaar veel meer te wachten op ‘epic’ lijstjes en ‘OMG’-momenten. Ook geoptimaliseerd voor de iPad. Eerdere versies van de app kregen een gemiddelde waardering van maar liefst 4,5 sterren.

Downloaden: StumbleUpon (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 januari 2013, 17:01
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.