Fring krijgt update: normale nummers bellen via fringOut

fring heeft een update gehad, waardoor je voortaan vaste en mobiele telefoonnummers kunt bellen met fringOut.

fringMet de VoIP-applicatie fring kun je telefoon- en videogesprekken voeren met andere gebruikers van de applicatie. De app heeft nu een hele interessante update waarbij fringOut wordt toegevoegd. Hiermee kun je via VoIP normale telefoonnummers bellen. Dit kost 1 cent per minuut voor een vaste lijn en 9,8 cent bij een mobiel nummer.

Voor bellen naar buitenlandse nummers zijn de kosten over het algemeen vergelijkbaar met het Nederlandse tarief. De kosten per land zijn opvraagbaar via de site van fring. Bellen naar Canada is met 0,6 cent per minuut het goedkoopste.

Voor het gebruik van fringOut koop je vooraf tegoed, dat je kunt betalen met je creditcard of via Paypal. Skype biedt een vergelijkbare dienst, maar biedt daarbij ook de mogelijkheid om abonnementen af te sluiten. Dit kan bij fring niet. Inkomende gesprekken en sms zijn, in tegenstelling tot bij Skype, via fring ook niet mogelijk.

Met de update hebben de makers van fring meteen geprobeerd er voor te zorgen dat je batterij minder snel leeg gaat als je fring gebruikt. Tevens zijn een aantal andere bugs opgelost.

Downloaden: fring (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2011, 20:45
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen bellen, fring, voip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.