Sparrow aangepast voor iPhone 5 en Passbook

Sparrow voor iPhone kreeg een update voor iPhone 5. Bovendien ondersteunt Sparrow nu Passbook-bijlagen in e-mail,
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sparrow iphoneE-mailapplicatie Sparrow heeft vannacht een update gekregen. Vanaf nu ondersteunt Sparrow de iPhone 5 en Passbook. Sparrow is sinds de overname in juli 2012 eigendom van Google. Het Sparrow-team is opgeslokt door het Gmail-team en zal geen grote nieuwe functies meer aan Sparrow toevoegen. Onderhoud zal er nog wel worden gepleegd en er was ook al beloofd dat Sparrow zou worden aangepast voor de iPhone 5. Maar de update van Sparrow die nu is verschenen, biedt toch net iets meer: Passbook-ondersteuning! Toch liep niet alles op rolletjes.

Eigenlijk was de iPhone 5-update van Sparrow al eerder klaar, maar Apple wees de update af omdat er gebruik werd gemaakt van onofficiële API’s (programmeerinterfaces) voor Rich Text-ondersteuning in iOS. Dit is snel opgelost met een nieuwe update. De Passbook-ondersteuning houdt in dat Sparrow vanaf nu .pkpass e-mailbijlagen kan herkennen. Zodra je erop tikt zullen ze worden toegevoegd aan Apple’s Passbook-app.

Downloaden: Sparrow (€2,69, iOS 5 en hoger)

Veel iPhoneclub-bezoekers melden dat Sparrow veelvuldig crasht op in ieder geval de iPhone 4. Wij raden aan om te wachten met het installeren van de update als je geen iPhone 5 hebt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 november 2012, 16:28
Categorie Diensten
Onderwerpen e-mail, passbook, sparrow

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.