SoundMeter maakt van de iPhone een decibelmeter

FaberAcoustical heeft voor de iPhone een applicatie uitgebracht waarmee je deze als geluidsmeter kunt gebruiken. SoundMeter 1.0 is dan wel niet van professionele kwaliteit, maar je kunt het wel gebruiken om te checken of je tijdens een feestje teveel decibellen produceert of dat je computer stiller is geworden. Hoewel… dat laatste is misschien een probleem […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

soundmeterFaberAcoustical heeft voor de iPhone een applicatie uitgebracht waarmee je deze als geluidsmeter kunt gebruiken. SoundMeter 1.0 is dan wel niet van professionele kwaliteit, maar je kunt het wel gebruiken om te checken of je tijdens een feestje teveel decibellen produceert of dat je computer stiller is geworden. Hoewel… dat laatste is misschien een probleem omdat standaard niet-professionele geluidsmeters ook al behoorlijke moeite hebben om zulke lage geluidsniveau’s te meten.


SoundMeter wordt niet aanbevolen als je een eerste generatie iPhone gebruikt. De applicatie werkt ook niet op de iPod touch, omdat daar geen microfoon in zit. Je kunt de applicatie voor $20 in de App Store kopen.

Meer info: Faber Acoustical
Installeren: SoundMeter (€15,99 / $19,99)

Informatie

Laatst bijgewerkt
31 oktober 2009 om 22:41
Onderwerp
Categorie
Diensten

Reacties: 28 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.