Snelle Foursquare-app Checkie minder vatbaar voor foute check-ins

De Foursquare-app Checkie laat je met één snelle beweging inchecken. De laatste update gebruikt swipes om zo vergissingen tegen te gaan.

Checkie screenshot swipesDe snelle Foursquare-app Checkie is na een update minder vatbaar voor vergissingen. Je moet voortaan namelijk over de plek waar je wil inchecken swipen, in plaats van gewoon tappen. De kans dat je per ongeluk op een verkeerde plek incheckt is hierdoor een stuk kleiner geworden – bij een foutje kun je nu immers je vinger weer terug bewegen. Iedere mogelijke inchecklocatie is voortaan in de app-interface ook een beetje groter gemaakt, waardoor je minder snel met je vinger bij de verkeerde plek zit.

Checkie is misschien wel de snelste incheck-app die je op het moment op Foursquare kunt gebruiken. Bij het openen van de app krijg je direct een overzicht van alle locaties bij jou in de buurt, waar je met een enkele swipe bij bent ingecheckt. Je hoeft hierdoor niet langs menu’s te navigeren om de incheck-knop te bereiken.

Na een check-in krijg je onder de betreffende locatie een zwarte balk te zien, met daarin het aantal punten dat je hebt verzameld. Voor tips, ranglijsten en andere informatie kun je in Checkie alleen niet terecht – hiervoor moet je alsnog de officiële Foursquare-app of een andere applicatie met ondersteuning opstarten.

Downloaden: Checkie (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2013, 9:39
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp foursquare

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.