IAAF-app voor iOS: volg het WK Atletiek in Moskou op iPhone of iPad

IAAF is de officiële app voor het WK Atletiek in Moskou. Op iPhone en iPad krijg je nieuws, uitslagen en standen voorgeschoteld.

iaaf-iphoneIAAF is de internationale atletiekfederatie, de organisatie die van 10 tot 18 augustus verantwoordelijk is voor de wereldkampioenschappen atletiek in Moskou. Misschien heb je dit weekend al voor de buis gezeten om de belangrijkste wedstrijden te volgen. Maar vandaag moet iedereen weer gewoon naar z’n werk en ben je wellicht niet de mogelijkheid om alles te volgen. Geen nood: er is een iOS-app.

Daarmee kun je al het nieuws, de live uitslagen, statistieken en meer te volgen. Je kunt push notificaties op maat instellen, zodat je meteen op de hoogte bent als er belangrijke ontwikkelingen zijn bij jouw favoriete sport. Er zitten ook foto’s en video’s in, zodat je toch nog een beetje erbij bent en iets meekrijgt van de emoties bij winst en verlies. De uitslagen en ranglijsten bekijk je in tabellen die ook in de app aanwezig zijn.

De IAAF-app is de officiële app van de organisatie. Meestal dreigt zo’n app uit te pakken als een saaie opsomming van uitslagen, maar de atletiekfederatie heeft er echt werk van gemaakt met een vrolijk uitziend nieuwsoverzicht met grote nieuwsfoto’s die in blokken zijn weergegeven. Vooral op de iPad komt dat goed tot z’n recht, maar de app is natuurlijk evengoed op de iPhone te gebruiken.

Downloaden: IAAF (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 augustus 2013, 8:30
Categorie Sport
Onderwerp sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.