SnappyCam 3.0 voor iPhone maakt twintig foto’s per seconde

De vernieuwde SnappyCam app voor iPhone kan meer dan 3600 foto's per minuut maken. Erg handig voor het vastleggen van bewegende objecten.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

SnappycamDe vernieuwde app van SnappyCam zet hoog in. Met 8Mpx is de full-sensor camera in de app volgens de makers sneller dan elk ander mobiel platform, inclusief Android, en vier keer sneller dan andere iOS foto-apps. SnappyCam 3.0 is met name geschikt voor het vastleggen van bewegende mensen of objecten. Met zoveel shots ben je ervan verzekerd dat er altijd een goede en scherpe foto tussen zit.

De snelle app werkt erg simpel. Je richt je camera op datgene wat je wil vastleggen, en kiest of je wilt zoomen, een flits of rooster wilt gebruiken, en of je de camera naar jezelf wilt toedraaien. Houd de ronde knop ingedrukt om een trits foto’s te maken. Als je de knop loslaat zie je rechts in het scherm jouw shots verschijnen. Je kunt eenvoudig de beste uitkiezen, om hem vervolgende te exporteren, bewerken of dupliceren. Dit kan ook met de gehele reeks. Ook nieuw in SnappyCam 3.0: je kunt foto’s nu ook naar Instagram uploaden.

Door de nieuwe software van SnappyCam hebben de iPhone 5 en de iPhone 4S in het schieten van fotoreeksen een aanzienlijke voorsprong gekregen op concurrenten Samsung Galaxy S4 en S3. De iPhone wordt door de ontwikkelaars van SnappyCam zelfs tot de “King of Speed” gedoopt. Wie zich afvraagt hoe ze dat precies voor elkaar hebben gekregen: het technische verhaal achter het ontwikkelen van SnappyCam is te lezen op de blog van ontwikkelaar SnappyLabs.

Downloaden: SnappyCam Pro (€0,89, iPhone, iOS 4.2+)

Snappycam hondSnappycam snowboard

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:38
Categorie Fotografie en video
Onderwerp fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.