An Alien With a Magnet: Nederlandse behendigheidsgame voor iOS

An Alien With a Magnet is een simpel behendigheidsspelletje van Nederlandse ontwikkelaars, waarin je een ruimteschip rondslingert.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

An Alien With a MagnetDe App Store is weer een game ontwikkeld op Nederlandse bodem rijker. In An Alien With a Magnet bestuur je met simpele taps op je scherm een klein ruimtewezentje in een UFO, die zich met een magneet kan koppelen aan planeten. Daar draait hij vervolgens rondjes omheen. Door op het juiste moment los te laten slinger je naar een andere planeet, een truc die je zo goed mogelijk moet herhalen om alle door de game verspreide punten te verzamelen.

Het slingeren van planeet naar planeet in An Alien With a Magnet is in het begin van de game een simpel trucje, maar naarmate je verder komt steken de slingers die je moet maken steeds nauwer als je alle punten wil scoren.

Je moet dan namelijk in een exacte baan tussen planeten bewegen om langs het puntenpad te vliegen. Bovendien komen levels steeds voller met obstakels te zitten die je pad blokkeren en ervoor zorgen dat je de missie opnieuw moet beginnen. Het maakt ook uit hoe je schip bij een andere planeet terechtkomt, een nuance die iedere missie toch weer iets lastiger maakt: je moet immers niet met de bovenkant van je schip tegen een planeet botsen.

An Alien With a Magnet laat je in eerste instantie gewoon levels doorkruisen, maar het is ook mogelijk om tegen de klok te racen. Je kunt dan ook een replayvideo opslaan, die weer gedeeld kan worden met vrienden.

Downloaden: An Alien With a Magnet (€0,99, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 augustus 2013, 18:08
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.