iPhone game-update #33: Jellycar 3, The Smurfs en Blackstar

iPhone Game-Update #33: Jellycar 3, The Smurfs en Blackstar. iPhoneclub verzamelt elke dag het heetste gamenieuws van de dag.

smurfsHet einde van de week is ruim in zicht, want het is weer donderdag. Vandaag hebben we nieuws voor je over Jellycar 3, The Smurfs en de nieuwe MMO Blackstar.

The Smurfs kost bakken met geld

smurf1Het spel The Smurfs van Capcom staat erom bekend dat het gevaarlijk is voor kleine kinderen. Niet omdat de smurfen er in het spel slecht vanaf komen, maar omdat het kinderlijk eenvoudig is om je in het spel blauw te betalen aan in-game aankopen. Een achtjarig kind kreeg het deze week voor elkaar om voor 1800 dollar aan in-app geld uit te geven. Het kind had de iPhone van moederlief te pakken gekregen en het wachtwoord weten te kraken. Vervolgens speelde ze er op los. Het is niet zo heel raar dat het bedrag zo hoog uitvalt, want in The Smurfs van Capcom staan items te koop voor honderd euro per stuk. Dat is natuurlijk een belachelijk bedrag waar Capcom zich hard voor moet gaan schamen. Wees gewaarschuwd! En bedenk dat je de in app-aankopen ook gewoon kunt uitschakelen.

Jellycar 3 nu te downloaden

jellyJellycar en het vervolg daarop waren redelijk grote hits van de hand van Disney Interactive. Nu is vanaf vandaag het derde deel te downloaden. In het spel zul je weer het koddige getekende autootje moeten besturen en deze in vijftig nieuwe levels naar het eindpunt moeten loodsen. Jelly Car is voor 79 cent voor jou en hieronder kun je wat meer beelden van de game bekijken.

Download: Jelly Car 3 (€0,79)

PC-game Blackstar wordt mobiele MMO

blackstarSpacetime Studios kennen we van de mobiele MMO-game Pocket Legends. Nu gaan ze met een volgend project aan de slag, genaamd Blackstar. Het product stond eigenlijk voor de PC gepland, maar nu wordt de game toch opnieuw voor de mobiele platformen ontwikkeld. In het spel zul je een personage kunnen creëren en kan je door de ruimte reizen en daar verschillende andere spelers tegenkomen. Het spel zal zeer waarschijnlijk pas tegen de zomer uitkomen. To be continued.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.