Smash Bandits Racing: achtervolgen én racen in gratis iOS-game

De gratis game Smash Bandits Racing voor iPhone en iPad laat je achtervolgd worden en racen. Je wordt op de hielen gezeten door helikopters.

Smash Bandits Racing iPhone iPadDe gratis achtervolgingsgame Smash Bandits heeft de grootste update gekregen sinds de release van de game. De update die op 5 maart werd aangekondigd, brengt een complete racestand naar het spel. Daarin kan je steeds tegen drie andere bandieten in auto’s racen in 25 verschillende uitdagingen. Voorlopig speel je de races alleen tegen de computer, maar als je naar de updategeschiedenis van Smash Bandits en de andere Smash Cops-games kijkt, zou dat wel eens kunnen veranderen.

De Smash-games worden namelijk veelvuldig voorzien van updates. Smash Bandits is het deel waarin je scheurt als een wegpiraat en zoveel mogelijk ravage op de weg aanricht voordat je aangehouden wordt. De game was eerder al voorzien van het officiële The A-Team busje als in-app aankoop voor 1,79 euro en gooide zelfs het verdienmodel om.

Aanvankelijk had Smash Bandits timers waardoor je na een aantal races niet verder kon spelen zonder te wachten of geld uit te geven. Daar nam ontwikkelaar Hutch Games afstand van na kritiek, en implementeerde reclames. Daarop volgde opnieuw teleurgestelde gebruikers en daar reageert Hutch in de nieuwste update weer op. Een in-app aankoop doen zorgt er voor dat je daarna geen reclame meer ziet.

Smash Bandits Racing straatrace Smash Bandits Racing helikopter achtervolging

Behalve de racestand, de bijbehorende naamswijziging en nieuwe commerciële aanpak, heeft Smash Bandits Racing ook twee nieuwe voertuigen. Je kan een bepantserde truck rijden en een Amerikaanse hotrod, vermoedelijk inclusief kenmerkend brommend geluid. Maar ook de tegenstand zet er een tandje bij: die beschikt voortaan over helikopters die raketten op je afvuren.

Downloaden: Smash Bandits Racing (gratis, met in-app aankopen, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 maart 2014, 17:40
Categorie Games
Onderwerp smash cops

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.