Slow Feeds-app niet meer afhankelijk van Google Reader

Slow Feeds heeft een update gekregen. De RSS-nieuwsapp is niet langer afhankelijk van Google Reader, maar ondersteunt ook Feedbin, FeedHQ en Newsblur.

slow feeds icoonSlow Feeds is een universele app waarmee je nieuwsfeeds kunt lezen. De app maakt gebruik van Google Reader en heeft zich gespecialiseerd in slow feeds. Dit zijn nieuwsfeeds die niet zo vaak worden geüpdatet, bijvoorbeeld blogs van mensen die maar één keer per week iets te melden hebben. Slow Feeds is na deze update niet langer afhankelijk van Google Reader. Dat is mooi op tijd, want op 1 juli zal Google Reader worden gesloten en moet je op zoek naar een andere oplossing voor nieuwsaggregatie. Slow Feeds heeft ze al gevonden: de app maakt nu gebruik van Feedbin, FeedHQ en NewsBlur.

Zodra je de Slow Feeds-app hebt bijgewerkt moet je opnieuw je accountgegevens voor Google Reader invoeren als je die dienst nog tot het einde van deze maand wilt blijven gebruiken.

slow feedsJe kunt in Slow Feeds meerdere accounts naast elkaar gebruiken en er is ondersteuning voor meerdere browsers. Interessante artikelen kun je openen in Safari, Chrome, Dolphin en Opera Mini. Nog een andere verbetering is dat het delen van artikelen met allerlei externe diensten is verbeterd. Denk daarbij aan Facebook, Twitter, Instapaper, Pocket, Pinboard, Delicious, e-mail en SMS.

In Slow Feeds wordt automatisch een onderscheid gemaakt tussen Slow Feeds en High Volume-websites, zodat je deze app ook voor je dagelijkse nieuwsvoorziening kunt gebruiken. Speciaal op de iPad is gekozen voor een ruimere lay-out met grotere tekst. Voor het vernieuwen van de lijst met artikelen volstaat een pull-to-refresh (ook nieuw toegevoegd in de app).

Downloaden: Slow Feeds (€2,69, universeel, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2013, 18:08
Categorie Nieuws
Onderwerpen feeds, rss

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.