Cut the Rope Experiments krijgt update met mierenhoop

Cut the Rope: Experiments is voorzien van 25 nieuwe levels in de iPhone-versie. In het thema Mierenhoop kleeft snoep aan marcherende mieren.

Cut the Rope Experiments iPhone updateFans van behendigheid- en puzzelspelletjes kunnen in hun handen wrijven voor een nieuwe update van het tweede Cut the Rope-deel. De nieuwste update van Cut the Rope: Experiments introduceert een nieuw levelpakket met 25 nieuwe uitdagingen. Het thema van de doos heet Mierenhoop en dat duidt om de nieuwe gimmick dat er mieren lopen door alle levels in het pakket. De mieren smokkelen het snoep bedoeld voor Om Nom mee. Dat kan voor en tegen je werken.

Met een tik op het snoep in de mierenstroom, verwijder je het snoep uit de sliert en kan het natuurlijk recht in de mond van het groene monstertje vallen. In totaal heeft Cut the Rope: Experiments nu 7 levelpakketten met 175 levels in totaal. Ontwikkelaar ZeptoLab laat in het levelmenu van het spel weten dat er nog meer nieuwe dozen met levels aankomen.

ZeptoLab ging na Cut the Rope en Cut the Rope: Experiments aan de slag met Pudding Monsters, een fraai afgewerkt puzzelspelletje waarin je stukken pudding aan elkaar moet zien te vegen in de levels. Die kreeg onlangs nog een update, maar is nog wel een stuk onbekender en minder succesvol dan de Cut the Rope-games.

Downloaden: Cut the Rope: Experiments (€0,89, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2013, 17:32
Categorie Games
Onderwerpen cut the rope, monsters, puzzelgame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.