Skyfire VideoQ: bekijk Flash-video’s op je iPad

Skyfire VideoQ is een nieuwe app van de maker van de Skyfire Web Browser. Je kunt er Flash-video's mee bekijken op je iPhone en iPad.

skyfire videoqSkyfire Web Browser is een alternatieve webbrowser waarmee je Flash-contant kunt bekijken. De app zet de Flash-video’s om naar HTML5, zodat ze toch geschikt zijn voor de iPad. Nu heeft Skyfire een nieuwe app, met de naam Skyfire VideoQ, dat op het eerste gezicht voor hetzelfde is bedoeld: Flash-video’s bekijken. De insteek is echter iets anders: bij Skyfire Web Browser wil je de content meteen bekijken, terwijl Skyfire VideoQ bedoeld is om pas later te kijken.


Je stuurt de Flash-video’s naar de app door de optie ‘Mail Link to this Page’ te kiezen. De URL wordt daarna naar een soort wachtlijst gestuurd, die je kunt afspelen via de app. Een beetje vergelijkbaar met Read It Later dus, maar dan in de variant ‘Watch It Later’.

Skyfire VideoQ is een universele app, dus ook geschikt voor de iPhone. Wil je alleen Flash-video’s kijken, dan is Skyfire VideoQ voldoende. Is het de bedoeling om ook andere Flash-content te zien, dan ben je aangewezen op de iets duurdere browser-applicatie. VideoQ toont ook de Flash-video’s van de dag en een lijst van video’s die Hot zijn in diverse categorieën.

Downloaden: Skyfire VideoQ (€1,59)
Ook genoemd: Skyfire Web Browser (€2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2011, 14:23
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen flash, Skyfire, video
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.