Shazam in het nieuw gestoken voor iOS 7

Shazam is aangepast op de stijl van iOS 7. Verder licht de nadruk in de muziek-scan-app wat meer op muziek kopen.

Shazam iPhone muziek scannen iOS 7Als er één app is waarvan je zeker kan zijn dat hij snel meebeweegt met de ontwikkelingen van iOS, dan is het Shazam wel. De applicatie die je gebruikt als scanner voor de muziek die je op dat moment hoort, staat altijd vooraan om vernieuwingen te adopteren en is nu dus ook gehuld in iOS 7-stijl. De strakblauwe kleur was al geïntroduceerd in de vorige update, maar nu is ook de knoppenbalk wit en zijn lijstweergaven volledig vernieuwd. Tegelijk ligt er meer nadruk op muziek kopen.

In de lijst met getagde muziek zie je nu ook de knop Kopen bovenin beeld staan, waarna je meerdere liedjes kan selecteren om aan te schaffen in iTunes. En als je de laatste keer dat je Shazam hebt geopend een liedje hebt gescand, word je daar de volgende keer aan herinnerd met een melding in de app. Daarin kan je het liedje ook kopen.

Shazam iOS 7 vernieuwing muziek kopen Shazam vriendenfeed iPhone

Daarnaast kruipt Shazam qua functionaliteit iets dichter tegen Facebook aan in de nieuwe versie 7.0. Je kan nu locaties en vrienden taggen in berichten als je gevonden liedjes wil delen. Als laatste aspect van de update zegt Shazam opnieuw de luistertechnologie verbeterd te hebben, waardoor je nog sneller muziek kan herkennen en identificeren.

Downloaden: Shazam (gratis, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: Shazam Encore (€5,99 zonder reclame, universeel, iOS 6.0+)
Downloaden: Shazam RED (€5,99 zonder reclame, voor goede doel (AIDS in Afrika), universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2013, 13:22
Categorie Muziek
Onderwerp muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.