eBay 3.0 voor iPad: nieuw design, beter zoeken en ‘s nachts shoppen

eBay voor iPad heeft een forse update gekregen, met een nieuw design en nieuwe functies. Zoals een nachtmodus om 's nachts te shoppen.

eBayDe eBay voor iPad app heeft een forse update gekregen, met een nieuw design en veel nieuwe functies. De meest opvallende nieuwe functie is de nachtmodus, waarmee eBay-speurders ‘s avonds of ‘s nachts naar een zwart thema kunnen omschakelen, om zo te shoppen met een betere weergave. “We know you love to shop on the couch, watching a little TV”, aldus eBay. Daarnaast beschikt de 3.0 versie van eBay over een nieuwe navigatie-werkbalk en een activity stream: een apart menu met herinneringen, berichten en notificaties.

Voor deze update heeft eBay de pull-to-refresh functie bovendien in meer onderdelen van de applicatie geïmplementeerd, bijvoorbeeld bij het beginscherm en het bekijken van een item. Er zijn ook er een aantal handige functies voor kopers toegevoegd. Zo kunnen zij tijdens het bestellen een briefje voor de verkoper achterlaten en via de knop “Buy another” meteen een tweede exemplaar van hun kersverse aankoop vinden. Meer nieuws: via een locatie op een kaart zie je vanwaar jouw aankoop wordt verscheept. Via notificaties hoor je als een product in jouw winkelwagen op het punt staat om op te raken.

eBay nachtfunctie

En ook aan de verkoperskant heeft eBay een aantal verbeteringen doorgevoerd. Zo kunnen verkopers die pakketjes binnen een dag verzenden voortaan aangeven dat zij met ‘Zero-day Handling Time’ werken. Om de lijst van jouw producten en handelingen overzichtelijk te houden kun je verkochte en onverkochte objecten in het vervolg ook verwijderen. Met de nieuwe bediening en alle nieuwe functies was dit duidelijk een belangrijke update voor eBay, net op tijd voor het verschijnen van iOS 7.

Downloaden: eBay voor iPad (gratis, iPad, iOS 5.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 september 2013, 13:08
Categorie Lifestyle
Onderwerpen ebay, shoppen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.