Shantae: Risky’s Revenge nu ook voor de iPad beschikbaar

De game Shantae: Risky's Revenge is nu ook verkrijgbaar voor de iPad. Het spel is een vervolg op één van de zeldzaamste Gameboy-games die ooit is uitgekomen.

Shantae: Risky's RevengeEind oktober schreven we voor het laatst over Shantae: Risky’s Revenge op iPhoneclub. Het uit grofkorrelige pixels bestaande spel is een vervolg op een Gameboy-game die uitkwam in 2000. Het staat tot vandaag bekend als één van de zeldzaamste en duurste Gameboy-titels die ooit is verschenen. De sequel is vanaf vandaag niet alleen op de iPhone, maar ook op de iPad beschikbaar. De app is universeel, waardoor iPad- en iPhone-bezitters de game kunnen spelen.

Shantae: Risky's RevengeShantae: Risky’s Revenge was al wat langer goedkoop verkrijgbaar voor de Nintendo DSi. De game maakt om die reden ook niet alleen gebruik van het touchscreen, maar ook van virtuele knoppen die aan de zijkanten van het scherm worden geprojecteerd. Deze bevinden zich buiten het spelscherm, waardoor je nooit jezelf in de weg zit.

Sinds zijn uitgave op de Nintendo DSi is Shantae: Risky’s Revenge meerdere malen bekroond. Op het moment van schrijven heeft de game een score van 85 op Metacritic. De laagste recensies, van Eurogamer en GamesTM, geven de game met een 60 alsnog een voldoende.

Downloaden: Shantae: Risky’s Revenge (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 17:35
Categorie Games
Onderwerpen game, muziek, universeel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.