Scribblenauts Remix voor iOS nu in kerstsfeer

Scribblenauts Remix heeft een update gekregen in kerstthema. De app is ook stabieler geworden en heeft een nieuwe winteromgeving gekregen.

scribblenauts remix icoonSinterklaas is nog niet eens voorbij, of Amerikaanse ontwikkelaars zijn al druk bezig met het aanpassen van hun apps voor de kerst. Warner Brothers heeft ook alvast de app Scribblenauts Remix uitgebreid met een kerstthema, kersticoontje en nieuwe wereld in sneeuwsfeer. Er is ook een Goodie & Baddies avatar-pakket toegevoegd en de app is stabieler geworden op iPhone 3GS, iPod touch en iPad eerste generatie. Scribblenauts Remix bevat 50 levels, waaronder de 40 populairste van Scibblenauts en Super Scribblenauts.

Daarnaast zijn er nog eens 10 nieuwe levels toegevoegd die nog niet eerder waren verschenen, plus 30 betaalde levels. Heb je een iOS-apparaat met Siri, zoals de iPhone 4S, dan kun je ook Siri gebruiken om objecten te maken met je stem. Scribblenauts is een game met een originele insteek: je moet bepaalde problemen oplossen door de namen van objecten te noemen. Zie je een kat die vastzit in een boom, dan tik je ‘ladder’ om in de boom te kunnen klimmen om de kat te redden. Creatieve types kunnen ook aan de slag met Playground-modus, waarin je vrij bent om zoveel objecten op te roepen als je wilt. Vorig jaar kreeg Scribblenauts Remix ook al een tijdelijk kerstthema.

Downloaden: Scribblenauts Remix (€0,89, universeel, iOS 4.3+, iPhone 3GS en hoger)

scribblenauts playground

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 december 2012, 22:17
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.