Blendamaze: doolhofspel met kleuren komt naar iPad

Blendamaze is een doolhofspel, waarbij je een kogel naar een eindpunt moet leiden. Dit doe je door de iPad te kantelen, zodat de kogel volgens de wetten van de zwaartekracht precies de juiste kant op rolt. Blendamaze was al te spelen op de iPhone en is nu ook op de iPad beschikbaar. Op het eerste […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

blendamaze ipadBlendamaze is een doolhofspel, waarbij je een kogel naar een eindpunt moet leiden. Dit doe je door de iPad te kantelen, zodat de kogel volgens de wetten van de zwaartekracht precies de juiste kant op rolt. Blendamaze was al te spelen op de iPhone en is nu ook op de iPad beschikbaar. Op het eerste gezicht is Blendamaze een klassiek bordspel, zoals we dat al langer kennen met games als Labyrinth 2 HD. Maar toch werkt het anders.

In Labyrinth 2 moet je een kogel naar het eindpunt sturen, terwijl je langs obstakels moet manoeuvreren. Zodra de kogel in een gaatje valt, ben je af. Bij Blendamaze heb je daarentegen te maken met kleine verfemmertjes, waarbij kleurenkennis van pas komt.

Je begint met een witte kogel die je maar één of meer van de eindpunten met een bepaalde kleur moet sturen. Je rolt de kogel langs de verfpotjes en probeert de juiste kleuren te verzamelen: rood plus geel om oranje te maken en blauw plus geel om groen te maken. Doe je iets fout, dan ga je een stap terug. Meer dan 100 levels liggen op je te wachten.

Downloaden: Blendamaze (tijdelijk gratis, normaal €0,89, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2012, 15:29
Categorie Games
Onderwerp doolhof

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.