Tilt to Live tijdelijk gratis in App Store verkrijgbaar

De iOS-game Tilt to Live is tijdelijk gratis in de App Store verkrijgbaar.

Tilt to LiveHet populaire iOS-spelletje Tilt to Live is tijdelijk gratis beschikbaar in de App Store, voor zowel iPhone als iPad. In Tilt to Live kantel je het scherm van je iPhone om een pijltje over het scherm te bewegen. Op deze manier moet je rode stippen ontwijken terwijl je ook power-ups oppakt om een pad mee vrij te banen.

Tilt to Live bevat meerdere spelmodi, waarin je op andere wijzen punten moet halen. Zo moet je in een standaard modus gewoon zo lang mogelijk overleven, terwijl een andere modus je dit laat doen terwijl de vijandelijke stippen in nauwe formaties op je afkomen.

In 2010 was Tilt to Live voor het laatst gratis in de App Store verkrijgbaar. De game werd de afgelopen maanden wel een paar keer tijdelijk in prijs verlaagd. Hoe lang Tilt to Live gratis te downloaden zal zijn is nog niet duidelijk: het is aan te raden om in de App Store goed te kijken of de aanbieding nog geldt, voordat je de game aanschaft. De iPad-versie van Tilt to Live is opmerkelijk genoeg al sinds augustus gratis in de App Store verkrijgbaar.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 december 2012, 11:52
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.