Schiphol Amsterdam Airport 2.0 krijgt meer sociale functies

Schiphol Amsterdam Airport heeft een update gekregen. De officiële app van de luchthaven Schiphol bevat nu allerlei sociale functies en heeft uitbreiding gekregen met Twitter, Linkedin en Facebook, zodat je tijdens het reizen anderen op de hoogte kunt houden.

schiphol-reizenDe officiële app van de luchthaven Schiphol heeft een update naar 2.0 gekregen. Dat de app is aangepast voor iOS 5 is niet de grootste vernieuwing, maar gelukkig zijn er ook allerlei extra functies toegevoegd in deze update. Zo kun je voortaan je parkeerplaats reserveren, voordat je op reis gaat. Ook het reserveren van een Schiphol Travel Taxi is rechtstreeks vanuit de app mogelijk. Schiphol heeft ook een hoop sociale functies toegevoegd, zoals contacten op de hoogte houden van je reisplannen via SMS of e-mail. Mocht de vlucht vertraging hebben, dan kun je meteen de afhalers op de hoogte brengen. Wil je een nog grotere groep informeren, dan is het nu mogelijk om je vlucht te publiceren op je prikbord en in je tijdlijn. Hiervoor zijn inlogmogelijkheden toegevoegd voor Facebook, Twitter en zelfs Linkedin (voor de zakelijke reizigers). De Schiphol-app is meer dan voorheen een ‘gezellige’ app geworden, met allerlei content die niet meteen nuttig maar wel gewoon handig is.


Zo zitten er kortingsvouchers in de app, die je op Schiphol kunt inwisselen tijdens het winkelen. De app bevat daarnaast wat extra tips en verwijzingen naar nuttige apps die bij jouw bestemming passen. Nog een laatste toevoeging: de mogelijkheid om je vlucht vanaf je bestemming naar Schiphol te volgen. Zo weet je meteen of het toestel wel op tijd klaarstaat bij de gate, zodat jij op de afgesproken tijd op je bestemming bent. Naast deze nieuwe functies zijn er een aantal dingen verbeterd in de app, zoals de vluchtinformatie van andere vliegvelden. De interactieve plattegronden van de luchthaven zijn ook verbeterd.

Downloaden: Schiphol Amsterdam Airport (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2012, 14:20
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen amsterdam, schiphol, vliegveld
4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.