SchaatsApp.nl voor iPhone: schaatsen met audiocoach en live inzicht prestaties

SchaatsApp.nl is de nieuwe naam van Schaatsprestaties op iPhone, waarmee je schaatsen kan bijhouden met tijd, afstand en prestaties.

SchaatsApp.nl iPhone iPod touchEr is een nieuwe iPhone-app voor het schaatsen uitgekomen, die stiekem niet helemaal nieuw is. SchaatsApp.nl is de nieuwe gedaante van de al langer bestaande app Schaatsprestaties, die overigens ook nog steeds in de App Store te downloaden is. SchaatsApp.nl maakt het mogelijk om je rondetijden te meten op het ijs. Met behulp van je GPS-gegevens neem je de schaatsroute op en zie je tijdens het schaatsen je snelheid, afgelegde afstand en de calorieën die je verbrand hebt. Na afloop kan je de prestatie bewaren in het profiel van SchaatsApp.nl.

In SchaatsApp.nl stel je van tevoren een doel in dat je wilt bereiken. Dat kan een snelheid zijn die je wilt behalen, een afstand die je wilt afleggen of het aantal calorieën dat je wilt verbranden. Eveneens kan je het opnemen tegen je eigen tijden of tijden van vrienden. Daarvoor is het noodzakelijk een account bij SchaatsApp.nl aan te maken. Daarmee worden je gegevens bewaard en krijg je inzicht in je prestaties in de vorm van grafieken. De applicatie ondersteunt eveneens hartslagmeters. Uiteraard moet GPS op de iPhone worden ingeschakeld om van alle functies gebruik te kunnen maken.

Tijdens het schaatsen biedt SchaatsApp.nl een audiocoach die je naar gelieve per minuut of per kilometer een update over je prestaties toespreekt. Met de optie Live Tracking zet je de prestaties meteen door op Facebook. De reacties die vrienden daarop geven, zie je in de app terugkomen in het Live-tabblad.

SchaatsApp.nl hoofdmenu SchaatsApp.nl locatie

Met de Kaart-functie vind je informatie over en de locaties van schaatsbanen in Nederland. Daarbij heb je inzicht in de beoordelingen van andere gebruikers en de tijden van andere schaatsers. Meer dan de Schaatsapp van Unox en Natuurijs, richt SchaatsApp.nl zich dus op het verrijden van ‘tochten’ op kunstijs.

Downloaden: SchaatsApp.nl (gratis, iPhone, iOS 4.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2013, 13:37
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen schaatsen, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.