Hunters: Episode One voor iOS tijdelijk gratis

Het geprezen strategiespelletje Hunters: Episode One is gratis te downloaden.

Hunters iconHet geroemde iOS-spelletje Hunters: Episode One is tijdelijk gratis in de App Store te downloaden. Dat is vooral goed nieuws voor de tactische gamers onder ons: in Hunters begeleid je een groep soldaten, die je op doordachte wijze en met zo min mogelijk kleerscheuren door situaties moet helpen. Het spel combineert op deze wijze elementen van strategische games met schietspellen.

Je moet bij Hunters niet verwachten dat je vanaf beurt 1 middenin de actie zit. De game wordt pas echt leuk als een potje al een tijdje bezig is en je goed moet nadenken hoe je levend door een met aliens gevuld level kunt bewegen. Omdat het spel beurtelings wordt gespeeld, heb je alle tijd om je volgende zet te beramen. Tussen missies door geef je jouw team nieuwe wapens en pantsers, om je overlevingskans te verhogen.

Hunters screenshot

Zoals de naam al doet vermoeden, is Hunters: Episode One het eerste deel in een gamereeks. Verwacht nu niet dat je veel inhaalwerk voor de boeg hebt: op het moment staat enkel ook Hunters 2 in de App Store. Wanneer een derde deel zal volgen, is nog niet duidelijk.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2013, 12:44
Categorie Games

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.