Paperless: papierloos lijstjes maken met korting

Paperless is een app waarmee je minder rondslingerende papieren hebt. Je kunt normale lijstjes maken en checklists, die je tussen iOS-apparaten kunt synchroniseren.

paperless lijstenPaperless is een app voor mensen die minder papier willen gebruiken. Ben je ook iemand die constant notities en lijstjes maakt op stukjes papier, dan kun je dat voortaan in Paperless doen. De app is dit weekend verkrijgbaar met 66% korting en is vooral gericht op het maken van rijtjes met items, zoals takenlijsten en boodschappenlijstjes. Je kunt het ook gebruiken om notities voor een presentatie te maken, een verlanglijstje voor Sinterklaas of een lijst met spullen die je voor de vakantie moet inpakken. Er is veel aandacht besteed aan design. Mocht het standaard uiterlijk niet bevallen, dan zijn er nog 11 andere thema’s voor de app. Aan elk lijstje kun je een grappig stickericoon koppelen, zodat je het snel terugvindt.

paperless iphoneElk lijstje kan bestaan uit items die je moet afvinken (checklist) of een normale lijst, bijvoorbeeld wanneer je wilt inventariseren wie er op je verjaardagsfeestje komen. Eigenlijk is er van alles mogelijk met deze app. Wat ontbreekt zijn deadlines en prioriteiten, maar volgens de makers is dat met opzet zo gedaan. Je kunt je dan helemaal focussen op de taak zelf. Als je een Dropbox-account hebt kun je de lijstjes op meerdere iOS-apparaten synchroniseren en backuppen. De grootste concurrent van Paperless zal ongetwijfeld de Herinneringen-app van Apple zijn, waarmee je ook lijstjes kunt maken.

Downloaden: Paperless (tijdelijk €0,89, normaal €2,69)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 november 2012, 15:45
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.