Nagenieten van de Royal Wedding? Wedding Dash tijdelijk gratis

Wedding Dash is tijdelijk gratis ter ere van de Royal Wedding die Groot-Brittannië in zijn greep houdt. Er is echter weinig genieten bij in dit leuke, hectische spelletje waarin je de gasten van de bruiloft zo snel en goed mogelijk moet bedienen.

Wedding Dash voor iPhone en iPod touchWedding Dash, een variant op het populaire micro-management spelletje Diner Dash is vandaag gratis. De reden van de actie wordt niet bij naam genoemd, maar laat zich raden: het voltrekken van het Britse huwelijk tussen koninklijke William en Kate. In Wedding Dash speel je Quinn en begin je een carrière als bruiloftplanner omdat de trouwerij van een vriendin in het water dreigt te vallen. Van tevoren bepaal je wat er op tafel staat aan eten en decoratie en dan ga je van start met het laten plaatsnemen en bedienen van de gasten.

Er is weinig koninklijks aan je baan te beleven. Onder het serveren van de gasten door, mag je zelf de cadeautjes aan het bruidspaar overhandigen, moet je zorgen dat de juiste mensen naast elkaar komen te zitten en af en toe verjaag je zelfs duiven die dreigen op de bruidstaart te poepen. Ballonnetjes met een afbeelding geven aan wat de gasten van je verlangen. Net zoals in Diner Dash ben je dus vooral bezig met het klikken op ballonnetjes om opdrachten uit te voeren, al kan die ogenschijnlijk simpele opgave hectische taferelen opleveren met een grote groep feestgangers. Het probleem is: er zijn eigenlijk gewoon te weinig tafels waar de gasten aan kunnen zitten.

Wedding Dash heeft 50 levels en biedt een gastrolletje voor Flo uit Diner Dash. Een leuk detail is dat het bruidspaar af en toe een grappige uitspraak doet. Zo ben je toch nog een beetje bezig met de menselijke kant van de bruiloft.

Downloaden: Wedding Dash (tijdelijk gratis, anders €2,39)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 april 2011, 17:16
Categorie Games
Onderwerpen diner dash, spel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.